september 27, 2019

Uitgelicht - Handige uitlegvideo's voor oefeningen in de gym

‘Het goede voorbeeld’ is in veel opzichten belangrijk. Zeker als het gaat om oefeningen in de sportschool. De juiste houding, uitvoering en techniek zijn essentieel voor effectief en blessurevrij trainen. In dit artikel lichten we het Youtube-kanaal van Body Business Coaching uit. Volledig gratis te bekijken en met meer dan 360 duidelijke uitlegvideo’s ontzettend uitgebreid.

Een van de vele video's op het Youtube-kanaal van Body Business Coaching

Body Business Coaching heeft voor iedere spiergroep een aparte playlist aangemaakt. Alleen voor buikspieren zijn er bijvoorbeeld al 55 verschillende video’s. Niet alleen handig om de goede uitvoering te zien, maar ook om inspiratie op te doen dus. Er zit vast een oefening bij die je nog niet kent.

Juliën de Jong, medeoprichter van Body Business Coaching geeft zijn klanten (samen met zijn team) personal training en leefstijl- en voedingsadvies. In 2018 werd hij uitgeroepen tot Nederlandse personal trainer van het jaar. Kijk vooral even op hun website, of volg ze via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram